Flashbacks

De steriele geur brengt flashbacks terug. Even lijk ik weer terug te gaan in de tijd. Ik lijk weer terug te gaan naar dat moment. Ik probeer diep na te denken, maar het lukt niet. Ik weet niet welk beeld er bij hoort. Wat ik wel weet, is dat de geur veel emotionele schade brengt. De geur brengt uiteindelijk niets extra’s met zich mee.

Het is frustrerend om bepaalde triggers binnen te krijgen die ik niet kan plaatsen. Ik ga in mijn gedachten terug naar momenten en probeer mij te herinneren wat ik mis. Wat er in die periode is gebeurt waar ik mij niets meer van kan herinneren. Ik ga terug naar plekken waar het zich heeft plaats gevonden. Loop exact dezelfde route met gesloten ogen, hopend dat ik ineens een flashback krijg en alles duidelijker word. Maar het gebeurt niet.

Ik loop langs haar. Haar handen zijn ingesmeerd met iets. Het ruikt ontzettend sterk. De geur dringt door tot mij. Ik adem het nog eens diep in en uit, maar herinner mij niets. Er komt geen flashback waar ik op hoopte. Er komt geen extra detail naar boven. Niets.

Maar ik herken die geur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s